LM-Kirken er ikke en bygning. For kirke er ikke først og fremmest en bygning. Vi er derimod et fællesskab af helt almindelige mennesker, som har det fælles, at vi har mødt verdens bedste budskab: Fortællingen om Jesus, der blev menneske, døde og opstod for at frelse os. Derfor er vi kirke. 
I kirken er vi ca. 130 medlemmer i alle aldre, og vi ønsker, at LM-Kirken skal være et sted, hvor du bliver mødt med interesse og åbne arme - uanset om du er barn, ung, voksen eller ældre. Sådan er vi nemlig selv blevet mødt af Jesus. 

Vi mødes næsten hver søndag til gudstjeneste klokken 10:30 i Luthersk Missions hus på Nørregade 13 i Skjern. Gudstjenesterne er forskellige fra gang til gang, men som oftest vil vi have en prædiken for de voksne, mens der også er noget for børnene, nadver, sang og musik, bøn og mulighed for at dele det, man har på hjerte med de andre. 

LM-Kirken er en evangelisk luthersk frimenighed. Det betyder, at vi driver kirke ud af fra samme bekendelsesgrundlag som folkekirken, men gør det under lidt andre og friere former. 

LM-Kirken er en del af Luthersk Mission (LM) og Netværk af Missionale menigheder (NMM).