Nærkontaktmissionærer

Familien Andersen i PhnoM Penh

Familien Andersen består af Kent og Christina og deres 4 børn Asger, Carola, Magnus og Elias. Familien har været udsendt siden august 2014 og bor i Phnom Penh, som er Cambodjas hovedstad.

Kent er en del af dagligdagen på Phnom Penh Bibelschool. Kent underviser i teologi, har ansvar biblioteket og dets udvikling samt er mentor for en gruppe af eleverne. At være en del af dagligdagen på skolen betyder også, at han spiser frokost med eleverne, deltager i sportsdag og er med på en årlig tur ud til en lokal kirke i provinsen.

Christina er involveret i Daughters of Cambodia, som er en organisation, der hjælper kvinder ud af sex-industrien. Christina er en del af forbønsteamet, afholder forskellige workshops på organisationens ”Operation center”, hvor de fleste klienter arbejder. Derudover underviser hun i engelsk og kundeservice på organisationens ”Visitor center”. Visitor center ligger i Phnom Penhs turistområde og består af butik, café og spa.

Børnene går på en international, kristen skole Hope School. Det er et godt og trygt sted med fokus på Gud, læring og fællesskab. Børnene har venner fra mange forskellige nationaliteter.

Det er muligt at læse deres seneste nyhedsbrev på kirkens intranet.

Derudover er det muligt at følge familien på deres Facebookside, ved at klikke på linket nedenfor.

Deres adresse er:

P.O. BOX 1456, Phnom Penh, Cambodia,

Code 12000. Phone: +855 (0)78848812 / (0)78848814 (Tilføj gerne vores tlf.nummer på brev eller pakke)

Phnom Penh, Cambodja

Mailadresser: Christina: cpa@dlm.dk Kent: kka@dlm.dk