Høstgudstjeneste 20/9 i LM-kirken

Glimt fra høstgudstjenesten

Søndag d. 20. september fejrede vi høstgudstjeneste i LM-Kirken under temaet: ”Tak til GUD for høsten”.

Stemningen var sat i et smukt pyntet lokale med korn, blomsterbuketter, grøntsager og frugt. Gudstjenesten startede med sang, mens børnene kom gående ind med frugt, grøntsager og blomster fra deres egen høst. Børnene havde nemlig fået frø med hjem i foråret, som de nu stolte kunne vise resultatet af. Igennem børnenes sang og filmklip, salmer, vidnesbyrd og prædiken blev vi mindet om, at vi kan vande og gøde jorden, men væksten og høsten er en gave fra Gud. Sådan sørger Gud for os med det, som vi har brug for, fordi vi er uendeligt værdifulde for ham. Størst af alt skænker Gud os frelsen i kraft af nåden i Jesus Kristus. Derfor må vi se frem mod Guds store høst, vores fantastiske håb om, at der kommer en dag, hvor alle Guds børn skal samles i Himlen med Jesus.

I taknemmelighed kan vi lovsynge, som vi gjorde i dag:

”Kongernes Konge, den første, den største

Herrernes Herre, du er alt for mig.

Hvad skal jeg frygte, når Skaberen, Frelseren

kalder mig sin” (Fællessang 4, nr. 34)

høst 4
høst 2