Kristendomskursus i LM-Kirken

Tænker du også over livets store spørgsmål? Det gør de fleste mennesker før eller siden. I LM-Kirken tror vi, at vi i kristendommen kan finde svar på de vigtigste spørgsmål. Derfor vil vi gerne invitere til ti aftner, hvor vi dykker ned i, hvad kristendommen siger om os mennesker, om Gud, om livet og døden og meget andet.
Kursets underviser er teolog og præst i LM-Kirken, Mathias Jefsen-Hansen. Kurset er helt gratis at deltage i, og tilmelding er ikke nødvendigt.
Det er intet krav, at man er døbt eller ser sig selv som troende. Det er heller ikke afgørende, om man er bogligt stærk eller ved meget eller lidt om kristendommen på forhånd. Du er velkommen lige som du er!

Vi starter mandag d. 27. september klokken 19 i missionshuset på Nørregade 13, 6900 Skjern.

Kurset består af ti samlinger med hver sit tema:

Mandag d. 27. september    Hvad ved vi om Gud?
Mandag d. 11. oktober           Hvem var Jesus?
Mandag d. 25. oktober          Hvad er et menneske værd?
Mandag d. 8. november       Hvad betyder dåben?
Mandag d. 22. november     Er der et liv efter døden?
Mandag d. 6. december       Hvad gør Helligånden?
Mandag d. 10. januar             Hvordan skal jeg tro?
Mandag d. 24. januar            Gør bøn en forskel?
Mandag d. 7. februar             Er Biblen til at forstå?
Mandag d. 21. februar           Hvordan skal jeg leve?

Samlingerne foregår fra 19-21 og undervejs bruger vi også tid på at drikke en kop kaffe sammen.

Har du spørgsmål, så kontakt Mathias på praesten@lm-kirken.dk eller 24814971