Præsentation af Mathias Richard Jefsen-Hansen - kommende præst i LM-kirken.

Jeg hedder Mathias Richard Jefsen-Hansen. Jeg er 27 år gammel og færdiggør i løbet af 2020 min teologiuddannelse på Københavns Universitet.

Jeg er gift med Kathrine, som læser landskabarkitektur, og far til Vilhelm, som er glad for bøger, men ikke kan læse endnu. Lige nu bor vi i Købehavn, men vi ser meget frem til at flytte til Skjern og blive en del af byen og LM-kirken.

Du kan regne med at møde en præst og evangelist, som går op i at "tale dansk" og som tror på at Biblen - og dens hovedperson Jesus - er konkret relevant idag. Gud vil dig og mig noget. Derfor giver det mening for mig, at snakke med både kristne og ikke-kristne om ham.

Udover at være kristen, teolog og præst, så er jeg passioneret fodboldentusiast, som både holder af selv at udføre en glidende takling og at se en overbetalt Premier League-spiller gøre det. Derudover er jeg glad for frisk luft, min cykel, spændende steder, velbrygget kaffe og godt selskab.