Mathias Richard Jefsen-Hansen, Præst i LM-Kirken

Jeg er født i 1992, gift med Kathrine og far til Vilhelm og Solvej. Siden 1. august 2020 har jeg været ansat som præst og evangelist i LM-Kirken. I første omgang på deltid og siden 1. januar 2021 på fuld tid.

Jeg holder af at formidle verdens bedste nyheder - at Jesus døde og opstod for at frelse os - gennem prædikener og undervisning. Men jeg holder også af at tale med mennesker om stort og småt og om, hvad der fylder netop hos den enkelte. Jeg brænder for, at mennesker møder Guds kærlighed i Jesus, lærer ham at kende og bliver hos ham. Det er jeg nemlig overbevist om, at vi alle har brug for.

Det livsnære og hverdagsnære interesserer mig mere end det teologisk nørdede. Derfor optager det mig meget, hvordan vi som kristne kan være Jesu vidner med det vi siger og gør, der hvor vi er i vores levede, uperfekte hverdagsliv.

Desuden er jeg ivrig kaffedrikker, fodboldentusiast og glad for frisk luft og spændende steder. Jeg er tilflytter og lytter nysgerrigt, hvis nogen fortæller om lokalhistorie.